enda

Peter Falk

(1927 – 2011)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Iceman 2002 Mendy U/Spillefilm
Så fjern, så nær! 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Godt Nytår 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Masser af slyngler 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Ned i madrassen, piger 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Skyd ikke på tandlægen 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Skyd ikke på tandlægen 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Mens vi taler om mord 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Mikey og Nicky jaget af fortiden 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Middag med mord 1976 Medvirkende U/Spillefilm
En kvinde under indflydelse 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Ægtemænd 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Slaget om Anzio 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Columbo 1968 Columbo Tv-serie
Balkonen 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Bonfire 1962 Robert Evans Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.