enda

Peter Finch

(1916 – 1977)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lynaktion Entebbe 1976 Medvirkende Tv-film
Nettet 1976 Howard Beale U/Spillefilm
Længsel efter kærlighed 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Tabte horisonter 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Lord Nelson - Lady Hamilton affæren 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Den satans søndag 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Det røde telt 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Ingen kærlighed til Johnnie 1961 Medvirkende U/Spillefilm
14 timers frist 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Nonnen 1959 Medvirkende U/Spillefilm
De ukuelige 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.