enda

Peter Gallagher

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Step up revolution 2012 Mr. Anderson U/Spillefilm
Deeds 2002 Chuck Cedar U/Spillefilm
Det skjulte 1995 Michael Chambers U/Spillefilm
Mens du sov 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Sex, løgn og video 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Alice fra Eventyrland 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Festlig fræk ferie 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Idolmaker 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.