enda

Peter Guber

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The jacket 2005 Produktion U/Spillefilm
Tango & Cash 1989 Producer U/Spillefilm
Batman 1989 Producer U/Spillefilm
Heksene fra Eastwick 1987 Producer U/Spillefilm
D.C. Cab 1983 Executive producer U/Spillefilm
I morgen er det for sent 1982 Producent U/Spillefilm
En amerikansk varulv i London 1981 Executive producer U/Spillefilm
Drama i dybet 1977 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.