enda

Peter Haber

(1952 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En chance til 2015 Gustav DK/Spillefilm
Små mirakler og store 2010 Per U/Spillefilm
Sky 2010 Joakim DK/Kort fiktion
Mænd der hader kvinder 2009 Martin Vanger U/Spillefilm
Para§raf 9 2003 Medvirkende Tv-serie
Det store gennembrud 2000 Jakobsson U/Spillefilm
Spor i mørket 1997 Martin Beck DK/Spillefilm
Hvide løgne 1995 Palle Hagmann U/Spillefilm
Freud flytter hjemmefra 1991 Deborahs medpassager U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.