enda

Peter Hagen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Happy New Years 2012 Scripter DK/Kort fiktion
Wanker 2012 Scripter DK/Kort fiktion
Ladyboy 2011 Scripter DK/Kort fiktion
Brainy 2011 Scripter DK/Kort fiktion
Dreng 2011 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Ensom er noget man er for sig selv 2009 Scripter DK/Kort fiktion
Kristian 2009 Scripter Tv-serie
Snooze 2008 Scripter DK/Kort fiktion
Manden og mågen 2007 Scripter DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.