enda

Peter Hald

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Broen 3 2015 Thomas Tv-serie
Hvide løgne 1995 Konsulent (Sverige) U/Spillefilm
Kodenavn: Coq Rouge 1989 Producer U/Spillefilm
Græsenkemænd 1982 Producent U/Spillefilm
Den alvorlige leg 1977 Produktionsleder U/Spillefilm
Dr. Glas 1968 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.