enda

Peter Helms

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gristina 2017 Komponist DK/Kort fiktion
Sikke et cirkus 2017 Mix DK/Spillefilm
Spidse albuer, blødende knæ 2013 Komponist DK/Kort fiktion
En drøm 2012 Komponist DK/Kort fiktion
M for Markus 2011 Komponist DK/Kort fiktion
Værelse 506 2011 Komponist DK/Kort fiktion
Paragraf 15 2007 Musikoptagelse DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.