enda

Peter Højmark

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Truslen 2004 Special effects U/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Søen 1999 Special effects U/Spillefilm
Jan Guillous Hamilton 1998 Special effects U/Spillefilm
Gennem natten 1981 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Corny 1967 Lys, Rekvisitør DK/Eksperimentalfilm
Naboerne 1966 Special effects DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.