enda

Peter Honess

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Percy Jackson & lyntyven 2010 Klip U/Spillefilm
Det gyldne kompas 2007 Klip U/Spillefilm
Poseidon 2006 Klip U/Spillefilm
Aeon Flux 2005 Klip U/Spillefilm
Troja 2004 Klip U/Spillefilm
Harry Potter og hemmelighedernes kammer 2002 Klip U/Spillefilm
The Fast and the Furious 2001 Klip U/Spillefilm
Domestic Disturbance 2001 Klip U/Spillefilm
Det næstbedste 2000 Klip U/Spillefilm
The Kid 2000 Klip U/Spillefilm
Kodenavn: Mercury 1998 Klip U/Spillefilm
L.A. Confidential – De faldne engles by 1997 Klip U/Spillefilm
Rob Roy 1995 Klip U/Spillefilm
Eye for an eye 1995 Klip U/Spillefilm
The Shadow 1994 Klip U/Spillefilm
En ukendt ven 1993 Klip U/Spillefilm
Psykopat på fri fod 1991 Klip U/Spillefilm
Det russiske hus 1990 Klip U/Spillefilm
Madame Sousatzka 1988 Klip U/Spillefilm
Den 7. magt 1987 Klip U/Spillefilm
Highlander - den udødelige 1986 Klip U/Spillefilm
For enhver pris 1985 Klip U/Spillefilm
Skærmtrolden - electric dreams 1984 Klip U/Spillefilm
Champions 1983 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.