enda

Peter Hvarre

(1953 – 2015)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjerteafdelingen 2002 Producer Tv-serie
Jul på Kronborg 2000 Producer Tv-serie
Pyrus i alletiders eventyr 2000 Producer Tv-serie
Den hemmelige tunnel 1997 Producer Tv-serie
Hjem til fem 1995 Producer Tv-serie
Alle tiders jul 1994 Producer Tv-serie
Trolderiks posthule 1992 Producer Tv-serie
Skibet i skilteskoven 1992 Teknisk koordinator Tv-serie
Trolderiks Julekalender 1991 Producer Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.