enda

Peter Hyams

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
A Sound of Thunder 2005 Instruktion U/Spillefilm
The Musketeer 2001 Instruktion, Foto U/Spillefilm
End of Days 1999 Instruktion, Foto U/Spillefilm
Forbandelsen 1997 Instruktion, Foto U/Spillefilm
Sudden death 1995 Instruktion, Foto U/Spillefilm
Timecop 1994 Instruktion, Foto U/Spillefilm
På et hængende hår 1990 Instruktion, Manus, Foto U/Spillefilm
The presidio 1988 Instruktion, Foto U/Spillefilm
Byens hurtigste strømere! 1986 Instruktion, Foto U/Spillefilm
2010 - den anden rumrejse 1984 Instruktion, Manus, Produktion, Foto U/Spillefilm
Dommeren ser rødt 1983 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Rumstation Jupiter 1981 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The hunter 1980 Manus U/Spillefilm
Krig og kærlighed 1979 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Mission Capricorn 1 1977 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Pendergast mysteriet 1975 Instruktion U/Spillefilm
Politiets farligste job 1973 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.