enda

Peter Jamison

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Rage: Carrie 2 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Stjålne kroppe 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bondefanget i Beverly Hills 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Point Break 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
RoboCop 2 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Weekend med Bernie 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Plattenslagerne 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Howard - helten over alle helte 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
For tæt på 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Græsenker 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Langt nede, højt oppe 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Brugte biler 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Til op over begge ører 1979 Produktionsdesign U/Spillefilm
I wanna hold your hand 1978 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.