enda

Peter Juul Kristensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Riot Club 2014 Musikmix U/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Musiktekniker, Musikmix DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Musiktekniker, Musikmix, Musikmix DK/Spillefilm
De vilde svaner 2009 Musikoptagelse, Musikmix DK/Spillefilm
Vikaren 2007 Musiktekniker, Musikmix DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Musiktekniker Tv-serie
Jan Guillous Ondskab 2003 Musikmix U/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Musikmix U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.