enda

Peter Kitter

(1915 - 1983)

Skuespiller, entertainer og parodist. Gift med refrænsangerinden Grethe "Basse" Kitter (født Rosted). Far til barneskuespilleren Bjarne Kitter (f. 1942).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mads og Mikkel 1981 Jakob Grævling U/Spillefilm
Kirkebakke boligby 1977 Nysgerrig mand Tv-serie
Smølferne og den fortryllede fløjte 1976 Stemme U/Spillefilm
Bjergkøbing Grand Prix 1975 Stemme U/Spillefilm
Henry 1973 Medvirkende Tv-serie
Junglebogen 1967 Grib U/Spillefilm
Smukke-Arne og Rosa 1967 Medvirkende DK/Spillefilm
Dyden går amok 1966 Marinus, fisker DK/Spillefilm
Intermezzo 1965 Medvirkende Tv-film
Storby i støbeske 1963 Speaker DK/Dokumentarfilm
Soldaterkammerater på efterårsmanøvre 1961 En oberstløjtnant DK/Spillefilm
Sorte Shara 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Panik i paradis 1960 Stemme DK/Spillefilm
6-dagesløbet 1958 Radiospeaker DK/Spillefilm
Krudt og klunker 1958 Neanderthaleren DK/Spillefilm
Vi som går stjernevejen 1956 Pressefotograf DK/Spillefilm
Himlen er blå 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Peter Pan 1953 Store Høvding U/Spillefilm
Byen vi bor i 1953 Speaker DK/Dokumentarfilm
Tag til Rønneby Kro 1941 Ansat på redaktionen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.