enda

Peter Kristiansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Dyrehavefilmen 1969 Foto DK/Eksperimentalfilm
Tegneserie 1968 Tonemester DK/Kort fiktion
Peter - 8 år 1967 Lyd DK/Kort fiktion
Talent 1967 Lyd DK/Kort fiktion
Sangerinden 1967 Lyd DK/Kort fiktion
Det blå billede 1967 Lyd DK/Kort fiktion
Ett barn skal dödas 1966 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.