enda

Peter Lambert

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Last Days on Mars 2013 Klipper U/Spillefilm
New moon 2009 Klip U/Spillefilm
Mr. Poxycat & Co. 2007 Dørmand Tv-serie
Adams æbler 2005 Jørgen DK/Spillefilm
De grønne slagtere 2003 Håndværker #2 DK/Spillefilm
En som Hodder 2003 Big Mac Johnson DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Tommy DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.