enda

Peter Lawford

(1923 – 1984)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min kone forstår mig ikke 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Hæng på Jerry 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Den længste dag 1962 Lord Lovat U/Spillefilm
It should happen to you 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Bryllupsklokker 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Forår i luften 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Cluny Brown 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.