enda

Peter Lind

(1912 – 1970)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den opvakte jomfru 1950 Idé DK/Spillefilm
Bente gaar til sygeplejen 1945 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Drømmen om i morgen 1945 Instruktion DK/Kort fiktion
- Og en lys og lykkelig fremtid 1945 Instruktion DK/Reklamefilm
De findes overalt 1945 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Det ender med Bryllup 1943 Manus DK/Spillefilm
Jens Langkniv 1940 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Genboerne 1939 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Nykøbing F. 1938 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Den mandlige Husassistent 1938 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Den kloge Mand 1937 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.