enda

Peter Lyons Collister

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hop 2011 Foto U/Spillefilm
Pas på pelsdyrene 2010 Foto U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 2008 Foto U/Spillefilm
Garfield 2 2006 Foto U/Spillefilm
The Amityville Horror 2005 Foto U/Spillefilm
Surviving Christmas 2004 Foto U/Spillefilm
Deeds 2002 Foto U/Spillefilm
The Animal 2001 Foto U/Spillefilm
Er du til noget? 1999 Foto U/Spillefilm
Higher learning - et spørgsmål om viden 1994 Foto U/Spillefilm
Poetic justice 1993 Foto U/Spillefilm
Far, mor og møgunge 1990 Foto U/Spillefilm
Can't buy me love 1987 Foto U/Spillefilm
Djævlens håndlanger 1986 Foto U/Spillefilm
Angel's hævn 1985 Foto U/Spillefilm
Den hvide indianers hævn 1982 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.