enda

Peter Mokrosinski

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sikke et cirkus 2017 Fotograf DK/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Foto U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Foto U/Spillefilm
Gud, lugt og hende 2008 Fotograf U/Spillefilm
Wallander: Fotografen 2006 Foto U/Spillefilm
Tilbage til Dalarna 2004 Foto U/Spillefilm
Eiffeltornet 2004 Fotograf U/Kort fiktion
Jan Guillous Ondskab 2003 Foto U/Spillefilm
Jerusalem 1996 Fotograf U/Spillefilm
Manden på balkonen 1993 Foto U/Spillefilm
Hunden der smilede 1989 Foto U/Kort fiktion
I lovens navn 1986 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.