enda

Peter Munch

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kys mor, skat! 1990 Lys, Grip DK/Kort fiktion
Medea 1988 Grip Tv-film
Pigen i gyngen 1988 Lyssætter U/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Belysningsassistent DK/Spillefilm
To 1987 Foto DK/Eksperimentalfilm
Manden i Månen 1986 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.