enda

Peter Murton

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blindt raseri 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
King Kong lives 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vi er spioner 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Superman III 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Superman på nye eventyr 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dracula 1979 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ørnen er landet 1976 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fredag og Robinson Crusoe 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Manden med den gyldne pistol 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den herskende klasse 1972 Produktionsdesign U/Spillefilm
Løve ved vintertide 1968 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.