enda

Peter Oliver Hansen

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Idealisten 2015 Uffe Ellemann-Jensen DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Henrik DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Læge Tv-serie
Vikaren 2007 Camillas far DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Nikolaj Vestergaard Tv-serie
Fidibus 2006 Lille P DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Frithjof DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Pepperoni DK/Spillefilm
Som man behager 2003 Amiens Tv-film
Bertram & co 2002 Døgnkioskejer DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Henrik Lemmler, nynazist Tv-serie
GUFOL-Mysteriet 1997 Bartender Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.