enda

Peter Ølsted

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dreng 2011 Tonemester DK/Spillefilm
Chloe Likes Olivia 2011 Lydmix DK/Kort fiktion
Osman og Jeppe 2009 Lyd Tv-serie
Hvor kragerne vender 2008 Lyddesign DK/Kort fiktion
Drengene fra Angora 2004 Lyd Tv-serie
Rockerne 2004 Lyd Tv-serie
Trafikdengsen 2001 Lys Tv-serie
Banjos likørstue 2001 Lyd Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.