enda

Peter O'Toole

(1932 - 2013)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
For Greater Glory: The True Story of Cristiada 2012 Medvirkende U/Spillefilm
Venus 2006 Maurice U/Spillefilm
Lassie 2005 Hertugen U/Spillefilm
King Ralph 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Up to Date 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Den sidste kejser 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Paradisklubben 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Kim 1984 Medvirkende Tv-film
Det var tider 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Madada 1981 Medvirkende Tv-serie
Dødsfjender 1980 Medvirkende Tv-serie
Opgør ved daggry 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Gigant kuppet 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Fredag og Robinson Crusoe 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Operation Rosebud 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Den herskende klasse 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Løve ved vintertide 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Generalernes nat 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Becket 1964 King Henry II U/Spillefilm
Lawrence of Arabia 1962 Lawrence U/Spillefilm
Bankrotter 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.