enda

Peter Pagh

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Firmaskovturen 1978 Stillfotograf DK/Spillefilm
Nyt legetøj 1977 Stillfotograf DK/Spillefilm
I løvens tegn 1976 Stillfotograf DK/Spillefilm
Julefrokosten 1976 Stillfotograf DK/Spillefilm
Piger i trøjen 2 1976 Stillfotograf DK/Spillefilm
I Tvillingernes tegn 1975 Stillfotograf DK/Spillefilm
Den kyske levemand 1974 Stillfotograf DK/Spillefilm
Nu går den på Dagmar 1972 Stillfotograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.