enda

Peter Pilegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
For det fælles bedste 2014 Carsten DK/Kort fiktion
Pingvinerne fra Madagascar 2014 Kort Lunte U/Spillefilm
Turbo 2013 Kim Ly U/Spillefilm
Le bodyguard danois 2011 Palle DK/Kort fiktion
Det hvide guld 2009 Lars DK/Kort fiktion
Nat på museet 2 2009 Custer U/Spillefilm
Asterix og de olympiske lege 2008 Mangelus U/Spillefilm
Kung Fu Panda 2008 Zeng U/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Arne Haugaard DK/Spillefilm
De kaldte os frisører 2007 Fransk mand DK/Kort fiktion
De unge år 2007 Finnur DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Kriminalassistent Tv-serie
Frunk 2003 Tjener DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.