enda

Peter Przygodda

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Don't come knocking 2005 Klip U/Spillefilm
Stilheden efter skuddene 1999 Klip U/Spillefilm
The end of violence 1997 Klip U/Spillefilm
Bag skyerne 1995 Klip U/Spillefilm
Die Gebrüder Skladanowsky 1995 Klip U/Spillefilm
Så fjern, så nær! 1993 Klip U/Spillefilm
Til verdens ende 1991 Klip U/Spillefilm
Sidste udkørsel til Brooklyn 1989 Klip U/Spillefilm
Himlen over Berlin 1987 Klip U/Spillefilm
Paris, Texas 1984 Klip U/Spillefilm
Tingenes tilstand 1982 Klip U/Spillefilm
Nick's film 1980 Klip U/Spillefilm
Kniven i hovedet 1978 Klip U/Spillefilm
Den amerikanske ven 1977 Klip U/Spillefilm
Undervejs 1976 Klip U/Spillefilm
Katharina Blums tabte ære 1975 Klip U/Spillefilm
Målmandens angst ved straffesparket 1971 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.