enda

Peter Refn

(1940 – 1994)

Instruktør. Uddannet på Flamingo Film som assistent hos Johan Jacobsen og Annelise Hovmand, startede efterfølgende Filmgruppe 62 sammen med Benny Kortzen og Jens Ravn. Fra 1974 og frem til sin død var Peter Refn direktør for Grand Teatret i København. Bror til instruktør og klipper Anders Refn.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Violer er blå 1975 Instruktion, Manuskript DK/Spillefilm
Kort fra Danmark 1973 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Danske lystbilleder 1973 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Midt i en jazztid 1969 Produktionsleder DK/Spillefilm
Eftermiddagsgæsten 1968 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Fantasterne 1967 Producer DK/Spillefilm
Sommerkrig 1965 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Fremrykket møde 1964 Klip DK/Dokumentarfilm
Dronningens vagtmester 1963 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Sekstet 1963 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Limfjorden 1961 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.