enda

Peter Ringgaard

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Til højre ved den gule hund 2003 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Den danske elefantmand 2001 Instruktion, Manus, Klip, Executive producer Tv-dokumentar
Billy i Bangkok 2000 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Et hjørne af paradis 1997 Instruktion, Manusforfatter DK/Spillefilm
Pumaens datter 1994 Producer DK/Spillefilm
Revolutionen der blev væk 1989 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Stål-glimt - en mand og hans værk 1983 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Profession: Badminton - en film om Morten Frost 1983 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Copenhagen Samba - Karneval i København 1983 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Langturschauffør 1981 Instruktion, Manuskript DK/Spillefilm
I morgen mandag 1979 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Nyt legetøj 1977 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Homofile 1972 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Skygger 1971 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
I morgen, min elskede 1971 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Lübeck, Nordische Filmtage 2003-10-30 Til højre ved den gule hund
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.