enda

Peter Rogers

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Paa'en igen, campister 1969 Produktion U/Spillefilm
På'en igen, cowboy 1966 Produktion U/Spillefilm
Den der gemmer til natten 1965 Produktion
Trut i trompeten, professor 1961 Produktion U/Spillefilm
Om kap med døden 1957 Manus, Produktion U/Spillefilm
Min kone venter sig 1954 Produktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.