enda

Peter Røschke

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blinky Bill på eventyr 2019 Stemme U/Spillefilm
Fantomdrengen 2015 Stemme U/Spillefilm
Pinocchio 2012 Kat U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Stemme U/Spillefilm
G-force 2009 Stemme U/Spillefilm
Wall-E 2008 Wall-E U/Spillefilm
Star Wars: The Clone Wars 2008 Darth Sidious U/Spillefilm
Space Chimps 2008 Stemme U/Spillefilm
Asterix og de olympiske lege 2008 Stemme U/Spillefilm
Jagten på masken 2005 Stemme U/Spillefilm
Walter og Trofast - Det store grøntsagskup 2005 Stemme U/Spillefilm
Scooby-Doo 2 - Uhyrerne er løs 2004 Dr. Jacobo U/Spillefilm
Find Nemo 2003 Stemme U/Spillefilm
Junglebogen 2 2003 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Ice Age 2002 Zeke U/Spillefilm
Svanen med trompeten 2001 Stemme U/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Spy Kids 2001 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Grinchen - julen er stjålet 2000 Whobris U/Spillefilm
Drengen og jern-kæmpen 1999 Stemme U/Spillefilm
Toy Story 2 1999 Rumvæsen U/Spillefilm
Inspector Gadget 1999 Stemme U/Spillefilm
Græsrødderne 1998 Stemme U/Spillefilm
Mulan 1998 Stemme U/Spillefilm
Mumitrolden og kometen 1992 Stemme U/Spillefilm
Mumitrolden og hans venner 1992 Stemme U/Spillefilm
Lady og vagabonden 1955 Hund i fængslet (1997-vers.) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.