enda

Peter Schou

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Radio Karen 2011 Lydmix Tv-serie
Christas mareridt 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
De vilde hjerter 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Vesterbro 2007 Lyd DK/Dokumentarfilm
Allegro 2005 Boom operator DK/Spillefilm
Klovn 2005 Lyd Tv-serie
Lille Lise 2005 Lydklipper DK/Kort fiktion
En rem af huden 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ulykken 2003 Tonemester DK/Kort fiktion
Forestillinger om utroskab 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.