enda

Peter Secher Schmidt

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alvin og de frække jordegern - på farten 2015 Theodore U/Spillefilm
Pingvinerne fra Madagascar 2014 Mort U/Spillefilm
Lorax - skovens beskytter 2012 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
ParaNorman 2012 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 3 2011 Theodore U/Spillefilm
Broen 1 2011 Frederik Tv-serie
Rango 2011 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Hund og kat imellem: Kitty Galores hævn 2010 Peek U/Spillefilm
Peter Pedal på nye eventyr 2009 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2009 Instruktør (danske stemmer) U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 2008 Theodore U/Spillefilm
Madagascar 2 2008 Mort U/Spillefilm
Boog & Elliot - vilde venner 2006 Deni U/Spillefilm
Madagascar 2005 Mort U/Spillefilm
Klovn 2005 Patricks far Tv-serie
Stor ståhaj 2004 Lenny U/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Sælger på loppemarked DK/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Stemme U/Spillefilm
Find Nemo 2003 Stemme U/Spillefilm
Spy kids 2 - Drømmenes ø 2002 Romero U/Spillefilm
Grinchen - julen er stjålet 2000 Lou Lou Who U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.