enda

Peter Seeberg

(1925 – 1999)

Forfatter. Født 22/6 1925, død 8/1 1999.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Amor fati - et portræt af Peter Seeberg 1999 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
En himmel der intet ser - La specola 1993 Instruktion, Manus, Lyd DK/Dokumentarfilm
Museums notater 1993 Lyd Antologi
Fra Brandes til Rifbjerg 1993 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Dansk litteratur 1989 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Fra Nørre Fjends 1984 Speaker, Kommentarer DK/Eksperimentalfilm
Syv billeder fra Hærvejen 1983 Manus DK/Dokumentarfilm
Sult 1966 Manus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.