enda

Peter Segal

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Second Act 2019 Instruktion U/Spillefilm
Tilbage i ringen 2013 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Get smart 2008 Instruktion U/Spillefilm
The longest yard 2005 Instruktion U/Spillefilm
50 first dates 2004 Instruktion U/Spillefilm
Anger Management 2003 Instruktion U/Spillefilm
Nutty Professor II: Familien Klump 2000 Instruktion U/Spillefilm
Høj pistolføring 33 1/3 - den ultimative fornærmelse 1994 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.