enda

Peter Solbjerghøj

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Førstehjælp ved hjertestop 1982 Foto DK/Dokumentarfilm
Bolivia - hverdag på højsletten 1981 Foto DK/Dokumentarfilm
Flid, fedt og snyd 1981 Fotograf Tv-serie
De overlevede - Kampucheanske flygtninge i Thailand 1980 Foto DK/Dokumentarfilm
Lemmingernes gåde 1980 Foto DK/Dokumentarfilm
Tolerance 1978 Foto DK/Dokumentarfilm
Guru Maharaj Ji 1975 Foto DK/Dokumentarfilm
Go-kart 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
Smil mand! 1972 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.