enda

Peter Stormare

(1953 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rupture 2016 Medvirkende U/Spillefilm
I am Here 2014 The Russian DK/Spillefilm
22 Jump Street 2014 The Ghost U/Spillefilm
Get the gringo 2012 Frank U/Spillefilm
Ekko 2007 Simons far DK/Spillefilm
The brothers Grimm 2005 Cavaldi U/Spillefilm
Flash of a Dream 2002 Jacob Riis' stemme DK/Dokumentarfilm
Windtalkers 2002 Hjelmstad U/Spillefilm
Bad Company 2002 Adrik Vas U/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Jeff DK/Spillefilm
Jan Guillous Hamilton 1998 Carl Hamilton U/Spillefilm
Fargo 1996 Gaear Grimsrud U/Spillefilm
Freud flytter hjemmefra 1991 Berra U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.