enda

Peter Strauss

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bedst af de bedste 1989 Producer U/Spillefilm
Rumjægeren - eventyr i den forbudte zone 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Madada 1981 Medvirkende Tv-serie
Dødsfjender 1980 Medvirkende Tv-serie
Løb for livet 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Soldier Blue 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.