enda

Peter Suschitzky

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
After Earth 2013 Foto U/Spillefilm
A dangerous method 2011 Foto U/Spillefilm
Eastern Promises 2007 Foto U/Spillefilm
A History of Violence 2005 Foto U/Spillefilm
Spider 2002 Foto U/Spillefilm
Manden med jernmasken 1998 Foto U/Spillefilm
Imperiet slår igen 1997 Foto U/Spillefilm
Crash 1996 Foto U/Spillefilm
Mars attacks! 1996 Foto U/Spillefilm
Kvinden han elskede 1994 Foto U/Spillefilm
Forsvundet sporløst 1993 Foto U/Spillefilm
The public eye 1992 Foto U/Spillefilm
Nøgen frokost 1991 Foto U/Spillefilm
Blodbrødre 1988 Foto U/Spillefilm
Falling in love 1984 Foto U/Spillefilm
Krull 1983 Foto U/Spillefilm
Imperiet slår igen 1980 Foto U/Spillefilm
The Rocky Horror Picture Show 1975 Foto U/Spillefilm
Henry VIII og hans seks koner 1972 Foto U/Spillefilm
Berømmelsens pris 1967 Foto U/Spillefilm
Popguden 1967 Foto U/Spillefilm
Krigsspillet 1965 Foto Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.