enda

Peter Tanner

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Widows Peak 1993 Klip U/Spillefilm
Robin Hood 1991 Klip Tv-film
Robin Hood 1991 Klip Tv-film
Danny og den vilde fasanjagt 1989 Klip Tv-film
Hamburger Hill 1987 Klip U/Spillefilm
Skildpadde dagbog 1985 Klip U/Spillefilm
Ven eller fjende? 1981 Klip U/Spillefilm
Hedda Gabler 1975 Klip U/Spillefilm
Spionfælden 1972 Klip U/Spillefilm
Jeg - et uhyre 1970 Klip U/Spillefilm
Ægtemænd 1970 Klip U/Spillefilm
Havet sletter alle spor 1953 Klip U/Spillefilm
Skotten og skuden 1953 Klip U/Spillefilm
I storbyens net 1951 Klip U/Spillefilm
Syv små synder 1949 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.