enda

Peter Thomas

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kryb 1972 Produktion U/Spillefilm
Uhyret fra Blackwood Castle 1967 Musik U/Spillefilm
Jeg søger en mand 1966 Musik U/Spillefilm
Die gemordete Stadt 1965 Musik U/Dokumentarfilm
Massemorderen fra Back Street 1964 Musik U/Spillefilm
Værelse nr. 13 1964 Musik U/Spillefilm
Morderjagt 1963 Musik U/Spillefilm
Frøen 1959 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.