enda

Peter Thorneman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skyggebokser 2017 Boom operator DK/Kort fiktion
Far er død nu 2016 Lyd, Lyddesign DK/Kort fiktion
Idealisten 2015 Boom operator DK/Spillefilm
Prinser og Prinsesser 2014 Lyd DK/Kort fiktion
Satankulten på Anholt 2013 Lyd DK/Dokumentarfilm
En ekstra indsats 2013 Lyd, Lyddesign DK/Kort fiktion
Rita 2 2013 Lydklipper Tv-serie
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Boom operator DK/Spillefilm
10 timer til Paradis 2012 Tonemester DK/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Tonemester DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 B-tonemester DK/Spillefilm
Med lukkede øjne 2010 Lyd DK/Spillefilm
The Horror Vault 3 2010 Lydkonsulent DK/Spillefilm
Storm 2009 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Drømme i København 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
RePlay 2008 Lyddesign DK/Kort fiktion
Dig og mig 2008 Tonemester DK/Spillefilm
Album 2008 Lyd Tv-serie
Gå med fred Jamil 2008 Boom operator, 2. unit DK/Spillefilm
Ibrahim 2007 Boom operator DK/Kort fiktion
Linas hemmelige bog 2007 Boom operator, Toneassistent U/Spillefilm
Sofies session 2006 Lyddesign DK/Kort fiktion
Fidibus 2006 Boom operator DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 B-tonemester, 2. unit, B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Lyd DK/Spillefilm
Fucking 14 2005 Lyd DK/Kort fiktion
Pip og papegøje 2005 Lyd DK/Kort fiktion
Flyd mine tårer 2005 Lyddesign DK/Kort fiktion
Den nye lejer 2005 Tonemester DK/Kort fiktion
Snap 2005 Lyddesign DK/Eksperimentalfilm
Op med humøret 2005 B-tonemester DK/Kort fiktion
Tvilling 2003 Statoil ansat, Tonemester, Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Boom operator DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Boom operator (Sverige) DK/Spillefilm
Zafir 2003 B-tonemester DK/Spillefilm
Nu 2003 Lydklipper DK/Kort fiktion
Halalabad blues 2002 B-tonemester, Tonemester (Tyrkiet samt efterarbejde) DK/Spillefilm
Mistænkt 2001 Lydoptagelser Spil
Den serbiske dansker 2001 Dialogklipper Tv-film
De udvalgte 2001 Lyddesign Tv-serie
Den ene og den anden 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Morgenfryd 1998 Lydassistent DK/Kort fiktion
Dread night folk 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.