enda

Peter Ustinov

(1921 – 2004)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lorenzo's Oil 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Stævnemøde med døden 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Mord i solen 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Døden på Nilen 1978 Medvirkende U/Spillefilm
General Max indta'r Alamo 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Varme millioner 1968 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Mytteri 1962 Instruktion, Medvirkende, Manus, Producer U/Spillefilm
Sku' ikke hunden på hårene 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Vejen frem 1944 Manus U/Spillefilm
After Mein Kampf? 1940 Marius van der Lubbe U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.