enda

Peter Weir

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Way Back 2010 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Master and Commander - Til verdens ende 2003 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
The Truman Show 1998 Instruktion U/Spillefilm
Frygtløs 1993 Instruktion U/Spillefilm
Green card 1990 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Døde poeters klub 1989 Instruktion U/Spillefilm
Mosquito kysten 1986 Instruktion U/Spillefilm
Vidnet 1985 Instruktion U/Spillefilm
Lev farligt 1982 Instruktion U/Spillefilm
Ærens vej til Gallipoli 1981 Instruktion U/Spillefilm
Den sidste bølge 1977 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Udflugten 1975 Instruktion U/Spillefilm
3 Directions in Australian Pop Music: Australian Colour Diary 43 1972 Instruktion U/Kort fiktion
Incredible Floridas 1972 Instruktion U/Kort fiktion
Homesdale 1971 Instruktion U/Kort fiktion
Three to Go 1971 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.