enda

Peter Weller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Game of Silence 2016 Instruktion Tv-serie
Getting Even 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Nøgen frokost 1991 Medvirkende U/Spillefilm
RoboCop 2 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Leviathan - fanget i dybet 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Blue jean cop 1988 Medvirkende U/Spillefilm
RoboCop 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Buckaroo Banzai og det vilde eventyr 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Mad House 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Hvad vil du ha'? 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.