enda

Peter Willemoës

(1927 – 2002)

Tonemester, lydtekniker.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Peter von Scholten 1987 Musikindspilning DK/Spillefilm
Dr. Glas 1968 Musikindspilning DK/Spillefilm
Gertrud 1964 Musikindspilning DK/Spillefilm
Een blandt mange 1961 Lyd DK/Spillefilm
Paw 1959 Lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.