enda

Peter Winkel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Theodor Christensen 1914 - 1967 1994 Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm
Den røde skov - filmisk orakel i 9 billeder 1987 Krukkebærer DK/Eksperimentalfilm
Velkommen til Danmark 1951 Foto DK/Dokumentarfilm
Fremtidens borgere 1946 Foto DK/Dokumentarfilm
En dag paa Hindsgavl Slot 1946 Foto DK/Dokumentarfilm
Det gælder din Frihed 1946 Fotograf DK/Dokumentarfilm
En Københavnstur 1945 Foto DK/Dokumentarfilm
Det første Valg til Folketinget efter Befrielsen 30. oktober 1945 1945 Foto DK/Dokumentarfilm
Gengas 1944 Foto DK/Dokumentarfilm
Apotek 1944 Foto DK/Dokumentarfilm
Danmarks skjulte reserver 1944 Foto DK/Dokumentarfilm
Historien om en mand 1944 Producent DK/Eksperimentalfilm
Staden København 1943 Foto DK/Dokumentarfilm
Gaa Hjem og ryd op 1943 Foto DK/Dokumentarfilm
Sild i Trængsel 1943 Foto DK/Dokumentarfilm
Skoven 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Farvel til Hverdagen 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Mod Difteri II 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Gammelt Metal - nye Varer 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Ordre No. 95807 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Mod Difteri I 1941 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.