enda

Peter Wintonick

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Drone 2014 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Seeing is believing 2003 Instruktion U/Dokumentarfilm
Øjeblikkets magi 1999 Instruktion
Cinéma Vérité: Øjeblikkets magi 1999 Instruktion U/Dokumentarfilm
Manufactoring Consent 1992 Instruktion
Manufacturing consent 1992 Instruktion, Klip U/Dokumentarfilm
Rejsen 1986 Klip U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.